En voi uskoa puntarin lukemaa todeksi. Olo ei tunnu yhtään kevyemmältä kuin ennen. Ja aikaisemmin sen on aina tuntenut kun on paino pudonnut. Toisaalta siitä ei ole kuin 2.5kk kun painoin 89kg niin ehkä nuo kilot ei oo niin "kiinnittyneet". Siis järkkyä. Oon lihonut 7,4kg kahdessa ja puolessa kuukaudessa!! HALOO!! Tässä kuitenkin tän aamun tulos, joka ei enää niin kaukana oo tuosta 89kilosta, tuntuu vaan että kun alan taas syömään normaalisti paino pompsahtaa takaisin. (Tai siis en "normaalisti" vaan painonvartijoiden mukaan)

          Paino               93,1kg      (muutos 3,3kg)
          Vyötärö            111cm      (muutos 4cm)
          Lantio               117cm      (muutos 2cm)

Tarkoitus oli mennä aamulenkille ja sit salille, no puoliunissani oon kai sammuttanu herätyksen. Täytyy kattoa jos noita jumppia menis myöhemminkin. (vaikka kirjoitan että menen salille, se tarkoittaa oikeasti pumppia) Mutta kunhan saan tuon vesilasin kumottua lähden taapertamaan tuonne ulos, toivottavasti ei sada vaikka siltä näyttää.

Täytyisi saada taas peruskuntoani nousemaan, kävelyvauhtini on tajuttoman hidas, viime syksynä sain vauhdin jo normaalien ihmisten tasolle, mutta tää puolen vuoden lusmuilu romutti kaiken. Oon taas lähtöviivalla.