Huh huh mikä olo, päätä särkee ja heikottaa. Toinen päivä menossa, välillä tuntuu ihan siedettävältä, välillä ihan tuskaa.
 
Ei kannata katsoa jääkaappiin.
Siellä on ruokaa avomiehelle syötäväksi..
Ei kannata mennä filmtoniin, voi että mikä herkkujen tuoksu.
Mukaan lähti SAW VI, ihan liian raaka sekä wedding daze joka taas oli aika pitkästyttävä, ehkä huomenna katson loppuun ja ne herkut: mukaan lähti fantan zero limu maku tais olla verigreippi, ihan hyvää oli kyllä. Tuo limu oli "pakollinen" kun leffa otettiin tarjouskupongilla.
 
Tulevaisuutta oon tässä miettinyt, kovin paljon en oo jaksanut ajatella/tehdä, johtuen ehkä tästä kuurista.
Limsoista ja muista juomista täytyy päästä eroon. Ne ovat pääasiassa light versioita, mutta eihän niitäkään ole hyvä litkiä. Sopiva määrä olisi kai 1 pieni pullo per viikko.
Töiden eväitä täytyy miettiä todella tarkkaan, salaattia ei ole tullut otettua kuin kerran.
Tästä lähtien paljon salaattia: ½ lautasesta. Lisäksi esim 100g raejuustoa + 100g lihaa\kalaa.
Keittoeväs voisi olla myös hyvä, suurin ongelma on ehkä eväiden kuljetus. Eli suuri tekosyy. Työmatkaa kun on kilometrin verran. Mieluiten kävelisin ilman mitään laukkuja tai kasseja, mutta oman terveyteni vuoksi ei eväslaatikon raahaaminen voi niin työlästä olla.
Tarkemmin ajateltuna, salaattilounas ei niin tappiolliselta kuulosta. Kanasalaatti ilman juustoja ja kastikkeita ei voi olla pahasta? Ulkona syöminen on minulle köyhän opiskelijaelämän jälkeen luksusta, joten siitä en haluaisi luopua.
 
Liikuntaa täytyy lisätä. Nuorempana kävin ennen koulua aamulenkeillä, nykyään en tahdo saada itseäni millään ulos sängystä. Telkusta tulee muka hyviä ohjelmia ja aamuisin haluan nukkua myöhään. Tarvitsen todella elämäni uudelleen järjestelyä! Jo muutaman liikuntakerran jälkeen liikunta alkaa tuntua siedettävältä ja tarpeeksi kauan jatkettua siitä tulee tapa. Olen taas rapakunnossa, Monesti olen kuntoani nostanut ja vielä useammin olen päästänyt sen rapautumaan, vannoen jokaisen kunnon kohotuksen jälkeen pitäväni kuntoni siedettävällä tasolla.
 
En ole ihan ajantasalla painoni ja mittojeni kanssa. Luulen olevani 10kg kevyempi, jos minulta kysyttäisiin painoani vastaisin 97kg. Tämä on todella itsensä huijaamista! Syksyllä kävin jopa painonhallintakurssin, enkä oppinut oikein mitään. En vain saanut otetta, ruuan houkutus oli liian suuri.
Nyt olen vain psyykannut itseäni, en saa syödä. Jokaisen suupalan täytyy olla tarkkaan harkittu.
Kun palaan "normaaliin" elämään, syön säännöllisesti ja kevyesti.
 
Esimerkiksi
Aamiainen: puuro/leipä. max 200kcal
Välipala : Hedelmä, max 100kcal
Lounas: Salaatti + kasviksia + lihaa, max. 300kcal
Välipala: hedelmä, max 100kcal
Päivällinen: Salaatti + Kasviksia + lihaa, max 300kcal

Kun olen saavuttanut normaalipainon, on ehkä mahdollista lisätä energian saantia. Noihin lisäisin maitotuotteita, pähkinöitä, terveellisiä rasvoja (esim. leipälevite), vähän riisiä/pastaa/perunaa. Mahdollisesti herkkuja, esim. lakupatukka tai vähän irtomakeisia 50-100g. Sitä en tiedä, pitäisikö nuo jättää kokonaan suunnitelmista pois. Kokemuksesta olen kyllä huomannut, että herkkulakko kostautuu lähes aina herkkujen ahmimisella. Lakupatukka silloin tällöin on saanut minut hillitsemään suurempaa makean himoa ja ahmimisia.

Crosstraineri olen tilanpuutteen vuoksi siirtänyt vanhemmilleni. He ovat ilmeisesti sen onnistuneet jo hajottamaankin, mutta mikäli laitteen saa kuntoon, olisi sen hyvä muuttaa takaisin luokseni. Asunto on nyt vaihtunut isompaan, eikä täälläkään olisi tilaa moiselle rotiskolle, mutta terveyden eteen on tehtävä uhrauksia.

Nyt on aika päättää sekava sepustus ja siirtyä unten maille. Huomenna on edessä taas rankka taistelu ruuan himoja vastaan. Tämä nutraus ei ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Tänään olen "syönyt" kaksi allevo pirtelöä, sekä kevyen aterian. Nuo pussit on edelleen aika hirveän makuisia, joten päädyin tähän ratkaisuun. Aion silti kumota nuo pussit ja pysyä edes osittain suunnitelmassani.