Raivostuttavaa! Ensimmäinen syysflunssa on iskenyt ja tämä viikko on mennyt sairastaessa. Muhun osuu jatkuvalla syötöllä kaikenlaista virusta. Kesän olin suht terve, mutta nyt tää taas alkaa. En jaksais. Tää jatkuva sairastelu vie mut herkkupoluille (jotainhan sairaanakin on syötävä ja mikäs piristäis paremmin mieltä kun herkut..) Lisäks lenkkeily jää ja sit on taas vaikea aloittaa ja päästä rytmiin. Huonon omatunnon tuo myös töistä poissaoleminen, jotenkin pelkään saavani potkut, mutta ei kai ketään saa (tai saisi) sairauden takia hyllyttää.. Sairaspoissaoloja ei vuoden aikana ole kuin muutama päivä, kun sairaspäivät on osuneet viikonlopulle tai sitten olen mennyt paikalle buranan voimin..

No ehkä otan tämän muutaman päivän sairasputken sillä kannalta, että olen seuraavan vuoden sairastamatta enkä tunne huonoa omaa tuntoa näistä poissaolo päivistä.. (Tuli hiljattain vuosi täyteen työpaikassani, jos nämä kolme päivää lisätään, niin sitten ehkä lähemmäs 10 päivää taitaa olla täynnä, jotain 5 ja 10 välillä.. Mutta meillä on töissä sellaisiakin, jotka eivät sairasta ikinä. EPÄREILUA! Vaikka siellä joskus ankeaa onkin, ennemmin terveenä töissä kuin sairaana kotona..

No tässä oli valituskirjoitus, ei oikein liittynyt laihdutukseen, mutta parannuttuani lupaan taas tsempata liikunnan ja ruokien suhteen.