Blogin osoite on päivitetty. Ehkä tämä on yksi askel taas eteenpäin? Herkut houkuttavat edelleen ja paljon. Tänään tuli popsittua superpaljon nameja. En oikein tiedä mitä mun päässä liikkuu (todennäköisesti ei mitään). Jälkeen päin vasta tulee se järki ja sanoo "oliko tämä nyt järkevää?". No ei ollu ei, mut en vaan pysty.

Kommentoin erästä blogia jonka pitäjä on laihduttanut melkein 50kg ja hänkin sanoi että kyllä se paino tippuu jos vaan syö vähemmän kuin kuluttaa. Kuulostaa helpolta, mutta en vaan pysty siihen. Nyt on ollut vähän vaikeampia päiviä ja heti on tullut herkuteltua ja mä kun luulin etten ole lohtusyöjä!! Mikä VALE!! Oon tässä pari kuukautta jo suunnitellut, että hakisin kaupasta päiväkirjan ja alkaisin siihen kirjaamaan kaiken. Hyvät ja huonot asiat ja kaiken mikä auttaisi tässä projektissa. Kirjottaisin sinne kannustavia asioita, joita voisin kerrata heikkona hetkenä. No empä ole vieläkään saanut opusta hommattua. Ehkä pian.

Riikan matkaan on reilu kaksi viikkoa aikaa ja tuloksia ei näy. Luulen että täytyy pitää jonkin näköinen kurin palautus ja syödä muutama päivä tosi kevyesti. Se vähän puhdistaa kehoa ja vatsa tuntuu pienemmältä joten jatko on helpompaa.. (Näitä vaan täytyisi pitää kerran viikossa, niin pysyisi paremmin muistissa...)

Nyt on aika mennä yöpuulle, huomenna todennäköisesti pitkä päivä edessä.

Kävin muuten äsken ½h lenkin, josta 15min hölkkää.. :)