Tuntuu, ettei tästä tuu taas yhtään mitään. Eikä vois vähempää kiinnostaakaan.. Aika paljon vaikuttaa myös muut asiat, ei mee parisuhteessa kovin hyvin niin tekis mieli lohdutella itseään sitten herkuilla..

Eilen olin kaverin kanssa jäätelöllä, eikä ollut mikään pieni jäätelöannos. (En tilatessa tiennyt millainen kasa sieltä tulee) Oli kolme isoa jäätelöpalloa, paljon kermavaahtoa, mansikkakastiketta, vaahtokarkkeja ja keksiä.. LIsäksi kaverina oli iso tavallinen limu. Tää nyt ei ollut mikään lohduttelu syöpöttely, ensin piti mennä yhdelle, mutta halusinkin jäätelöä ja siitä se sitten lähti..

Nyt olis tarkoitus lähteä aamulenkille, kunhan vaan saan itseni tästä hereille.. Liikuntaa olenkin harrastanut tasan nolla kertaa viimeaikoina.. Tuo lumi/jää/sohjo ei houkuttele ollenkaan, crossari ei toimi ja muita liikuntamuotoja ei ole ollut tarjolla..

Oon tässä seurustelun aikana lihonut 15kg. Järkyttävää. Ennen tuota taisin kyllä laihduttaa sen 15kg, ajatuksena oli myös se, etten sen kokoisena koskaan saa miestä.. Lähes aina isompien pudotusten jälkeen, päätän, vannon ja vakuutan etten ikinä koskaan liho takaisin.. Enkä koskaan onnistu. Miten saisin tästä sen viimeisen ja pysyvän laihdutuksen...