Välillä meni jo paremmin, nyt parin päivän aikana vaaka on pompsahtanut pari kiloa ylöspäin. Liittyy todennäköisesti herkkuihin, tykypäivään ja krapulamättöön. Taas saa viikon taistella, että luku tippuu. Jotenkin tuntuu, että paino ois tippunutkin. Sitten pelasin Wii:llä joka ystävällisesti kertoi että onhan se tippunut. 50:ssä päivässä 1.5kg. Eli aika mitätön summa.

Tässä on nyt lenkkeilty about joka toinen päivä ja yritetty elää terveellisesti. Aika kasvispainotteisesti ja kevyesti. Kaloreita ei oo huvittanut laskea, niin en oo sitten laskeskellut. Tässä ois nyt 7 viikko aikaa erääseen tapahtumaan, jota ennen tavoitteena olisi tiputtaa 9kg (Vielä muutama päivä sitten tavoite oli 7kg) Välillä tuntuu, että täähän sujuu noin vaan. Sitten todellisuus iskee ja mieli on maassa. Täytyy nyt toivoa, että tuo pari kiloa olisi nestettä ja paino tipahtaisi tai sitten saisin ne liikunnalla ja syömisillä suht pian pois. Mieluiten ennen ens perjantain virallista punnitusta. (Joka päivähän mä vaa'alla hypin, mut perjantain lukemat kirjotan ylös. )

Joka vuos mul on tavoitteena mahtua alennusmyyntien alkaessa johonkin pienenpään kokoon. Tänä vuonna se oli (taas) 46. En nyt ihan tiedä onko tuo vielä mun koko. No täytyy vaan yrittää taistella näiden vaikeimpien aikojen yli ja ajatella, että ensi kesänä voin jo olla vaikka kokoa 40.