Eikös maanantain pitäisi olla aina viikon vaikein päivä. Toivotaan.
Mulla on töissä langennut sellainen mukava tehtävä, kuin keksikaapin ylläpito. Olipas tosi mukava taas käydä kaupassa ostoksilla.. No ehkä tämä taistelu tästä joskus helpottuu. Tehtäviini kuuluu myös kahvinkeitto, joten keksikaapin lähettyvillä tulee pyörittyä hetki jos toinenkin. Tahdon voimaa tarvitaan.
 
Lounaaksi söin lohisalaatin. Paistettua lohta paholaisen hillolla, oli tajuttoman hyvää. Lisäksi salaattia, kurkkua, punasipulia, kirsikkatomaatteja, parsaa. Salaattikastike oli erillisessä purkissa, joten se oli helppo jättää syömättä. Leipiä tuli kaksi pussissa sekä voinappi. Työkaveri söi sämpylän ja ruisleivän palasen heitin roskiin.
 
Rakastan syömistä, voisin syödä syödä ja syödä, nautin siitä kylläisyyden tunteesta. No nälkä ei onneksi ole ihan tajuton ollut. Eilen kaupassa ostin vielä toisen paketin nutraustuotteita, paketillisen mansikanmakuista nutrilettia, oli muuten tajuttoman pahaa! No kunhan saan tuon allevon suklaan ja nutriletin mansikan tuhottua, ilomielin syön kevyesti.
 
Paino on tippunut ihan kivasti. Tuo alkupaino ei ihan realistinen kai ole, torstai-iltana oltiin työporukan kanssa myöhäisellä ja raskaalla illallisella..
Välillä iskee tunne, että olen niin iso, ettei kannata edes yrittää. Yritän työntää tuota ajattelua pois ja keskittyä hetkeen.
 
Ketoosia ei taida mulle tulla, ehkä oon sen tuolla salaatin syömisellä pilannut. Tai en ole sitä ainakaan vielä tunnistanut.
Olo ei ole ihan niin väsynyt kuin ensimmäisinä päivinä ja askel tuntuu hieman kevyemmältä. Voimia reippaaseen lenkkeilyyn ei kuitenkaan ole. Eilen käytiin miehen kanssa puolen tunnin rauhallisella kävelyllä ja samaa ajattelin yrittää tänäänkin.
 
Aamupalana oli mansikkanutrilettia ja 3-4 mansikkaa, sama satsi kun töistä pääsen ja ehkä viinirypäleitä illan tv-sarjojen seurana, riippuen olosta. Hedelmiä ei käsittääkseni saisi syödä jos pelkällä nutrauksella on, mutta mähän en ole, joten en kirjaimellisesti noita ohjeita noudatakaan. Pusseja pitäisi silloin syödä/juoda 5 päivässä, mutta mulla menee se 2-3 + salaattiateria.. Kalorit on siinä 500-600/päivä..