No niin, loimpa laihdutusblogin. Lähinnä omaksi iloksi mutta voi tänne muutki tulla kauhistelemaan.

Laihdutushistoriani on pitkä vaikka olenkin vasta reilu parikymppinen.
Ala-asteelta lähtiessäni painoni oli 64kg.
Yläasteelta lähtiessäni painoni oli 89kg.
Onnistuin kuitenkin tiputtamaan painoa 82kiloon mutta
toisen asteen koulusta valmistuessani painoni oli 97kg
Tuosta se vielä kipusi 108 kiloon josta viime syksynä tiputinkin 19(!)kiloa.

Alkuvuosi oli kuitenkin yhtä myllerrystä ja liikunta sekä terveelliset elämäntavat jäivät joten nyt keikun about 95kilon tietämissä. (Huomenna tarkempi luku)

Ammattikouluaikoina tiputin painoa lähinnä liikunnan ja terveellisen ruokavalion ja tehokkaan itsekurin avulla. Myöhemmin itsekurini on kadonnut johonkin teille tietämättömille ja tuon toisen pudotuksen tein Painonvartijoiden avulla. (laskin kotonani pisteitä, en käynyt ryhmissä tms.)

Nyt en ole enää päässyt pistelaskuun kiinni, vaikka tiedän että paino tippuisi kun vain laskisi pisteitä. Se vain olisi paljon helpompaa jos olisi kotona ja voisi valita itse kaikki ruuat. Nyt olen töissä ja tulee syötyä mitä milloinkin ja nälkäisenä ties minkälaista välipalaa.

Nyt olen yrittänyt päästä pistelaskuun kiinni (heikoin tuloksin) sekä yrittänyt harrastaa liikuntaa, myöskin tosi heikolla menestyksellä. Nutrilettkuuria olen myös suunnitellut, mutta toistaiseksi se on vain pyörinyt ajatuksissa, koska sitoutumiseni ei vielä olisi siihen täydellistä. Tänään netissä surffaillessani löysin Sairaaladieetin ohjeen, ja päätin huomisesta alkaen seuraavan viikon noudattaa sitä. Joku oli kirjoittanut että mikäli tuon pystyy käymään läpi ei enää tee mieli mitään raskasta syötävää. Itse olen myös tosi riippuvainen herkuista, että mikäli pystyisin tuon 7 päivää olemaan herkutta, se helpottaisi paljon herkuista luopumista. Eli tuo olisi niinkuin pikastartti ja motivaatiopotku ja kehon puhdistuskuuri.

Tänään kävin jo ostamassa tarvikkeet tuohon herkulliseen(?) keittoon ja todella toivon ettei se ole niin järkyttävän pahaa mitä puhutaan. Tuntemuksia aion tulla kertomaan tänne aina kun niitä on ja todella toivon että kestäisin tuon seitsemän päivää. Sitten tsemppaisin tarkalla pisteilyllä ja ensi kesänä olisinkin jo bikinikunnossa.