No enhän mä oo tuossa ohjelmassa pysynyt. Tänään söin aamiaiseksi vähän keittoa, omenan ja viinirypäleitä. Kahvitunnilla omenan, ruokkiksella litran mansikoita ja keittoa.. Päivällisellä keittoa ja välipalaksi keittoa ja omenan. Niin ja rivin suklaatakin söin jossain vaiheessa. Aion myös juoda kupillisen light mehukeittoa. Huomisen ohjelma pitäis näyttää tältä

Neljäs päivä

  • Keittoa
  • 3 banaania
  • Rasvatonta maitoa tai luonnonjogurttia vaikka kuinka paljon.
Noita banaaneja ehkä vaihdan johonkin muuhun, niitä ei nimittäin oo. No ei oo kyllä keittoa eikä maitotuotteitakaan. Ei oikein hyvittaisi tuota keittoa tehdä, ainakaan tuolla perusohjeella. Todennäköisesti teen keittoa tomaattimurskasta, kaalista, pakastevihanneksista ja keittojuureksista.

Nyt tekis tosi paljon mieli syödä jotain "kunnollista". Jotain tekemistä täytyy keksiä että pysyn erossa kaikesta. Liikuntaa en oo harrastanut askeltakaan, mutta huomenna ois suunnitelmissa mennä lenkille (noin 30min ja bodypumppiin) Tänään oli jo tuo pumppi ohjelmassa mutta nukuin sen ohi.. Muutenkin täytyisi tuo kuntosali ottaa taas elämään mukaan. Ainakaan kuukauteen en ole sielä käynyt. Ja kallis maksu menee koko ajan!!