Uskomatonta! Eilen paino näytti KOLME KILOA enemmän kuin tänään. Eilen mieliala meni niin matalaksi tuon nousun jälkeen, että päätin tehdä täyskäännöksen takaisin terveellisempää elämää... Niiin.. keskiviikkona tuli syötyä rosson pannupitsaa JA hesburgerin kanatortilla ateria (minisalaatilla + light limulla JA lakuja. Äitini ja veljeni olivat kylässä ja mässäilyksihän se meni. Sain vielä paketilisen täytelakuja (joita en voi vastustaa), niitä sitten veljen kanssa naposteltiin.

Eilen ostin vihdoin pienen mustan muistikirjan, johon kirjoittelen painonhallintaan ja terveelliseen elämään liittyviä juttuja ja liimailen kuvia ja tekstejä jos löydän/näen jotain kannustavaa. Välillä meinaa iskeä epätoivo, mutta sitten taas mieli rauhoittuu. Koitan ajatella: jos en millään saa painoa alaspäin niin ainakin vahdin ettei se nouse!

Eilen korvasin yhden aterian nutriletilla ja tänään 1-2 ateriaa.. Edelleen se on niin hämmentävä ajatella mitä kaikkea ruoka saa aikaan. Tuntuu että joka asiaan liittyy syöminen/juominen jotenkin..